Rreth nesh

Themeluar në 1996, Office Center (Cartolandia) vazhdon të jetë një prej furnitorëve më të mëdhenj te vendit në produktet kancelarike, të zyrave, shkollave, lodrave edukative dhe distributor i markave më cilësore europiane dhe jo vetëm.

Në vitin  2000, Office Center nxjerr në treg produktin esencial të tijin fletoren Cartolandia.

Produkti është ‘përqafuar’ menjëherë nga tregu dhe është përhapur me shpejtësi marramendëse.

Me kalimin e viteve Cartolandia ka shtuar gamën e produkteve të saj dhe sot pozicionohet si fletorja më e shitur dhe më e kërkuar në vend.

Ne punojmë cdo ditë për të sjellë tek ju Cartolandia-n e përshtatshme për studentët, pedagogët, asistentët, drejtuesit dhe cdokënd që punon  me letër cdo ditë.

Misioni:

Të plotësojmë gjithmonë nevojat e klientit.

Gjithmonë të shikojmë për përmirësime në cdo vendim dhe levizje tonën.

Të veprojmë me integritet të plotë, gjithmonë.